DOBRODOŠLI na spletni strani, ki združuje informacije in novice o gladkodlakih prinašalcih, ki so potomci psičke Tjuli in živijo v Sloveniji (LjubeTjube živijo namreč tudi v Avstriji, na Danskem, v Nemčiji, na Finskem, Švedskem in v Švici). Vse se je začelo leta 2010, ko je Katja Poljšak iz Nizozemske pripeljala psičko Dutch D’votion Authentic Angel – klicno »Tjuli«. Žal Tjulči ni več z nami, a njeni geni živijo naprej v naših psih.

Zakaj LjubeTjube – ker je tako Katja klicala Tjuline mladičke. Torej, Tjuli je imela dve legli in nato še njeni potomci legla, tako se je druščina LjubeTjube v desetih letih hitro povečala. Zaradi Tjulinih potomcev iz trenutno dveh generacij so se stkala prijateljstva tudi med vodniki, ki smo zaradi psov odkrili lovsko in športno kinologijo.

S to spletno stranjo bomo vse obiskovalce obveščali o naših dogodivščinah, izpitih, tekmah v NOVICAH, vse o pasmi, standardu, namenu pasme najdete v zavihu KNJIŽNICA, načrtovana in pretekla legla si oglejte pod LEGLA in o naših kužkih v zavihkih PLEMENJAKI in PLEMENKE.

Vabljeni k ogledu strani!